Dief snel gepakt

vrijdag 21 juli 2017

Breda - Een man die bouwgereedschap uit een busje had gestolen kon, omdat een getuige snel de politie had gebeld, binnen korte tijd in zijn woning aangehouden worden. Hij woonde enkele straten verder in de wijk en was een bekende van de politie.

Op vrijdag 21 juli 2017 om 01.30 uur belde een bewoonster van de Dennenbroek in Breda naar de politie Ze hoorde gestommel vanuit een busje wat in de straat stond. Surveillance-eenheden spoedden zich naar de straat. Daar zagen de agenten in de straat een busje staan met ingeslagen ruit. De getuige dacht dat de inbreker lopend weg was gegaan. Direct werd de omgeving afgezocht. De afdeling intelligence van de politie meldde dat er in de buurt een bekende auto inbreker woonde. Toen een surveillance-eenheid langs die woning reed ging er net een man naar binnen met wat leek een stofzuiger in zijn hand. Met een machtiging werd de woning binnen gevallen. In de woning stond een bouwstofzuiger die, naar later bleek, afkomstig te zijn van het busje. De verdachte, 32 jaar, is aangehouden en ingesloten aan het bureau.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ulvenhout | 112 alarmeringen Ulvenhout | Goedkoop Tanken in Ulvenhout | Supermarkten in Ulvenhout | Weerbericht Ulvenhout