Man mishandelt verkeersregelaar en pleegt verzet bij aanhouding

dinsdag 18 juli 2017

Breda - Een 31-jarige man uit Terheijden mishandelde maandagmiddag 17 juli op de Willemstraat een verkeersregelaar. De politie hield de man aan.

De verkeersregelaar hield die middag rond 15.45 uur het verkeer tegen vanwege een evenement. Een bromfietser gaf hier geen gehoor aan, waarop de regelaar hem aansprak. De man parkeerde zijn voertuig en sloeg de verkeersregelaar op zijn hoofd. Hij raakte lichtgewond en schakelde de politie in.

De agenten hoorden het verhaal van de verkeersregelaar aan en zagen vervolgens de dader lopen. Zij vertelden de man dat hij werd aangehouden vanwege mishandeling. Hij werkte niet mee en pleegde verzet. Een agent kreeg hierop een elleboogstoot op zijn kaak en raakte lichtgewond. De verdachte werd snel geboeid en overgebracht naar het politiebureau. De verdachte schold de agenten ook nog uit, waarop aangifte werd gedaan. 

De verdachte mocht later die dag weer naar huis. Hij kreeg een dagvaarding en moet zich later voor de rechter verantwoorden. 

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ulvenhout | 112 alarmeringen Ulvenhout | Goedkoop Tanken in Ulvenhout | Supermarkten in Ulvenhout | Weerbericht Ulvenhout