Vechtpartij Namenstraat; politie zoekt getuigen en beeldmateriaal

zaterdag 9 september 2017

Breda - Een scholier is op donderdagmiddag 7 september door een groep jongeren in elkaar geslagen in een park bij de Namenstraat (wijk Hoge Vught). Veel omstanders filmden de vechtpartij. De politie vraagt deze getuigen zich te melden en hun beeldmateriaal beschikbaar te stellen voor het onderzoek.

Wanneer agenten na de melding van de vechtpartij  bij het park komen, treffen zij het slachtoffer aan, de meeste jongeren zijn er dan van door gegaan. Het 13-jarige slachtoffer is naar het ziekenhuis gegaan voor controle en heeft aangifte gedaan.

 

 

 

De politie is een onderzoek gestart. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. Veel omstanders hebben de mishandeling gefilmd met een telefoon. De politie vraagt deze omstanders hun beelden aan te leveren via het tipformulier of door ze naar een politiebureau te brengen.  Getuigen kunnen contact opnemen via 0900 – 8844. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000 of online) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006 of het tipformulier.

 

2017216600

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ulvenhout | 112 alarmeringen Ulvenhout | Goedkoop Tanken in Ulvenhout | Supermarkten in Ulvenhout | Weerbericht Ulvenhout