Drugsapotheek in huis gevonden

zaterdag 18 november 2017

Breda - In een huis aan de Sabastraat hebben agenten vrijdag bij een doorzoeking verschillende soorten drugs gevonden. Het gaat om XTC, cocaïne en amfetamine. Twee mannen zijn aangehouden.

Aanleiding voor de doorzoeking was de controle van een auto aan de Willem van Oranjelaan op vrijdag 17 november rond 9.40 uur. De politie kreeg een melding dat de auto al geruime tijd stil stond met draaiende motor en dat de bestuurder, een 29-jarige Bredanaar, mogelijk onder invloed zou zijn. Agenten gingen een kijkje nemen en zagen dat de verdachte lag te slapen in de auto. Ze maakten hem wakker en zagen dat er op de bijrijdersstoel een vuurwapen lag. Al snel bleek dat het een nepwapen was. De man werd aangehouden en bij het leegmaken van zijn zakken kwam een mes tevoorschijn. In zijn portemonnee had de verdachte bovendien een zogenaamd ‘creditcard mes’. 

De agenten doorzochten de auto. In de kofferbak lagen ook nog een vuur- en een stroomstootwapen. Deze zijn in beslag genomen. Het vuurwapen bleek na onderzoek een alarmpistool te zijn. Ook werden er verschillende soorten drugs verspreid door de hele auto gevonden. De man is afgevoerd naar het politiebureau. Hij werd daar uitgebreid gefouilleerd voordat hij opgesloten werd in een cel. Hij bleek nog een stiletto en verschillende zakjes met drugs bij zich te hebben.

 

De verdachte gaf toestemming om zijn woning aan de Sabastraat te doorzoeken. Daar aangekomen bleek er een 47-jarige man in het huis te zijn. Hij woont daar samen met de verdachte. Ook deze man gaf toestemming voor een doorzoeking. Bij die doorzoeking werden verschillende soorten drugs gevonden. Het gaat onder andere om honderden pillen, blokken hasj, kleine hoeveelheden hennep, 50 gram amfetamine en 6 gram cocaïne. Ook zijn er een aantal frisdrankflessen en jerrycans in beslag genomen. Hierin zit vermoedelijk GHB. De 47-jarige bewoner is daarop ook aangehouden en afgevoerd naar het politiebureau.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ulvenhout | 112 alarmeringen Ulvenhout | Goedkoop Tanken in Ulvenhout | Supermarkten in Ulvenhout | Weerbericht Ulvenhout