Geluidsoverlast loopt uit op arrestatie

maandag 14 augustus 2017

Breda - Een 26-jarige Bredanaar is maandag 14 augustus 2017 omstreeks 05.40 uur in zijn woning in het centrum na een melding van geluidsoverlast aangehouden omdat hij weigerde zich te legitimeren.

Agenten belden bij het adres van de bewoner aan omdat er sprake was van flinke geluidsoverlast. Uit het openstaande raam op de eerste etage kwam harde muziek. Nadat er was open gedaan, vroegen ze de persoon die opendeed om de bewoner naar de voordeur te laten komen. Hierop kwam een man die rook naar alcohol naar de voordeur. De dienders vorderden hem om zijn legitimatiebewijs af te geven. De man ging daarop met hen in discussie en bleef steeds opnieuw vragen naar de reden van de controle. De agenten vertelden hem herhaaldelijk dat zij zijn persoonsgegevens noteerden vanwege de veroorzaakte geluidsoverlast. Nadat hij voor de derde keer vroeg waarom dat nodig was, is hij aangehouden. Een van de andere bezoekers probeerde de arrestatie nog te beletten waarna die persoon werd weggeduwd. 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ulvenhout | 112 alarmeringen Ulvenhout | Goedkoop Tanken in Ulvenhout | Supermarkten in Ulvenhout | Weerbericht Ulvenhout