Klopjacht op vernieler

maandag 11 september 2017

Breda - De politie heeft zondagavond na een klopjacht een bekende aan weten te houden. Er kwamen verschillende meldingen binnen van een man die met een hockeystick en een mes rondfietste in Breda-Noord. Hij pleegde verschillende vernielingen.

Op zondag 10 september 2017 om 22.15 uur kwamen de eerste meldingen binnen. Een man, met een bedekt gezicht, zou met zijn fiets rondrijden. In zijn hand zou hij een stok hebben. Met die stok zou hij op auto’s slaan en op bushaltes in de omgeving van de Maria Cherubinastraat. Ook zou hij bij een winkelcentrum ruiten ingeslagen hebben. Korte tijd later meldden mensen dat er een man rondfietste met een mes in zijn hand. Verschillende surveillance-eenheden werden naar Breda Noord gestuurd om te proberen deze man te traceren en op te pakken. Agenten zagen de mogelijke verdachte enkele malen rijden maar hij wist te ontkomen via brandgangen. Op een gegeven moment vluchtte de verdachte lopend en sloot het net zich langzaam om hem heen in de buurt van de Wensel Cobergerstraat. Korte tijd later kon de 32-jarige man uit Oudenbosch aangehouden worden. In zijn zak had hij een mes. In de omgeving werd een achter gelaten fiets aangetroffen. De verdachte is naar het bureau gebracht. De recherche gaat de zaak onderzoeken. Mensen met schade worden verzocht aangifte te doen. Dit kan online via politie.nl (https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen) of via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ulvenhout | 112 alarmeringen Ulvenhout | Goedkoop Tanken in Ulvenhout | Supermarkten in Ulvenhout | Weerbericht Ulvenhout