Man aangehouden voor bedreiging en vernieling

zaterdag 7 oktober 2017

Rijen - De politie heeft vrijdagnacht de handen vol gehad aan een man die zichzelf en anderen iets aan wilde doen. Ook gooide hij huisraad naar beneden op onder andere politieauto’s.

Op vrijdag 6 oktober 2017 om 23.00 uur werden enkele surveillance-eenheden naar de Stationsstraat gestuurd. Daar zou een man in een woning zitten die aan het doordraaien was. Toen de agenten de woning in liepen troffen de agenten in een slaapkamer een man met een groot mes. Hij dreigde de agenten en zichzelf iets aan te doen als ze naar binnen kwamen. Ook dreigde hij de gaskraan open te zetten. Om escalatie van de situatie te voorkomen werd besloten specialisten in te zetten. Er werden hondengeleiders, onderhandelaars en een arrestatieteam opgeroepen. In de tussentijd gooide de man de huisraad naar beneden op geparkeerde auto’s waaronder politieauto’s. Enkele raakten beschadigd. De opgeroepen specialisten deden hun werk uitstekend want het lukte de onderhandelaar om de 30-jarge man uit Tilburg man uit de woning te praten waarna hij door leden van het arrestatieteam werd aangehouden. Er zijn verschillende aangiftes tegen de verdachte gedaan van bedreiging, vernieling van huisraad en van meerdere voertuigen. De weg was langere tijd afgesloten.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ulvenhout | 112 alarmeringen Ulvenhout | Goedkoop Tanken in Ulvenhout | Supermarkten in Ulvenhout | Weerbericht Ulvenhout