Man aangehouden ter zake bedreiging

woensdag 2 augustus 2017

Breda - In het park Valkenberg is woensdag 2 augustus 2017 omstreeks 03.50 uur een 31-jarige Bredanaar aangehouden omdat hij een groepje van vier stappers bedreigd zou hebben. De man had een kapotte wijnfles in zijn handen die hij dreigde te gooien, ook dreigde hij iemand neer te steken.

De vier stappers hebben een verklaring afgelegd en aangifte gedaan. Het gaat om twee Ulvenhouters (21 en 22 jaar) en twee Bredanaars (22 en 25 jaar). Zij vertelden dat zij uit geweest waren in Breda. Ze liepen vanaf het Kasteelplein door het park in de richting van het station. Ongeveer halverwege zagen zij een man staan die chips op de grond strooide.  Hij riep uitdagend naar hen een aantal keren ‘Kom dan”. Vervolgens riep de man “deze krijg je op je achterhoofd’ en ík steek je neer” . Daarbij hield hij een kapotte wijnfles vast die hij over de grond geschraapt had. Hierna kwamen nog twee mannen uit de bosjes die riepen tegen het groepje stappers: “Kom dan, drie tegen vier”.  Vanwege de dreigende situatie werd door hen de politie gebeld.

 

Agenten zagen de door de aangevers bedoelde mannen bij een muurtje staan. Tijdens de controle kwamen de melders erbij staan. Zij wezen de persoon aan die gedreigd zou hebben met de wijnfles. Deze 31-jarige Bredanaar is een notoire overlastveroorzaker die dikwijls onder invloed van alcohol verkeert. Hij is al vaker  opgepakt en heeft ook een gebiedsverbod gehad voor het centrum. Hij is aangehouden ter zake het verstoren van de openbare orde en bedreiging. 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ulvenhout | 112 alarmeringen Ulvenhout | Goedkoop Tanken in Ulvenhout | Supermarkten in Ulvenhout | Weerbericht Ulvenhout