Snorder wil meer geld

zaterdag 9 september 2017

Breda - Een illegale taxichauffeur is zaterdag 8 september aangehouden omdat hij twee klanten zou hebben bedreigd. Hij eiste onder bedreiging van mogelijk een wapen meer geld dan het afgesproken taxibedrag.

De twee mannen werden rond 04.00 uur door de snorder op de Hoge Brug aangesproken voor een rit naar huis. Ze spraken een bedrag af. Tijdens de rit eiste de bestuurder een hoger bedrag. De klanten gingen hiermee niet akkoord. Op de Stationsstraat in Etten-Leur zijn ze gestopt. De mannen werden volgens eigen zeggen door de illegale taxichauffeur met een wapen bedreigd. Ze stapten uit de auto en waarschuwde de politie. Agenten hebben de man op de Adriaan van Bergenstraat aangehouden. Hij is ingesloten voor onderzoek. 

 

De politie komt in actie tegen snorders. De' illegale' taxichauffeurs hebben immers geen vergunning, voldoen niet aan kwaliteitseisen, betalen geen belasting en hun passagiers zijn vaak niet verzekerd. Ook is dikwijls de auto technisch niet in goede staat. Daardoor is er sprake van oneerlijke concurrentie.

 

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ulvenhout | 112 alarmeringen Ulvenhout | Goedkoop Tanken in Ulvenhout | Supermarkten in Ulvenhout | Weerbericht Ulvenhout